The Story

Over ons

Hallo! Wij zijn Voedingsadvies Broer

Joran Broer, praktijkhouder, diëtist, sportdiëtist en leefstijlcoach 

Mijn naam is Joran Broer, diëtist en leefstijlcoach. In 2017 ben ik gestart met Voedingsadvies Broer: Een diëtistenpraktijk waarbij jij op de eerste plaats komt. Hiervoor heb ik gewerkt in een sportschool in Gorinchem, waar ik leiding gaf aan een team van diëtisten. Daarbij begeleidde ik zelf mensen, voornamelijk met afvallen. Met deze methode heb ik al honderden mensen geholpen met het bereiken van hun doelstellingen. Ik geloof in het belang van geestelijke en lichamelijke gezondheid door persoonlijke begeleiding, en vind dat een gezond & fit lichaam toegankelijk moet zijn voor iedereen. Ik en mijn team van diëtisten staan klaar om jou te helpen. Iedere diëtist heeft zijn eigen expertise, maar ze dragen allemaal de visie van de praktijk: Ze gaan voor optimale resultaten, geen honger lijden en bovenal: Eten leuk houden.

Rafael Maza Diaz, diëtist en sportdiëtist

Aangenaam! Mijn naam is Rafael. Ik ben 25 jaar oud (of jong?) en kom uit Rotterdam. Ik werk bij Voedingsadvies Broer als diëtist en sportdiëtist. Ik help mensen graag naar een fitter en gezondere leefstijl, dat doe ik door mijn kennis over voeding te vertalen naar praktische adviezen. Daarnaast geef ik ook advies over beweging en bied ik (top)sporters adviezen passend bij hun doelstellingen.

Expertises: Sporters, diabetes, afvallen, mindset.

Diana Noordman, diëtist en kinderdiëtist

Hoi, mijn naam is Diana! Ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Capelle Schollevaar. Na de opleiding Voeding en diëtetiek heb ik in diverse settingen ervaring opgedaan, huisartsenpraktijken, fysiopraktijken, sportscholen, maar ook een centrum voor jeugd en gezin waarbij ik het spreekuur op het consultatiebureau verzorgde. Hier werkte ik samen met de jeugdverpleegkundigen, jeugdartsen en schoolartsen/schoolverpleegkundigen. Vanaf het moment dat de eerste hapjes starten tot het vertrek van de middelbare school naar een vervolg opleiding heb ik daar kinderen ondersteund in de voeding waar dit nodig was.

Graag tot snel in de praktijk!

Expertises: Kinderdiëtetiek, Parkinson, diabetes, maag- darmklachten.

Onze 3 geboden

Het leven kent weinig zekerheden, daarom bieden we je er graag een paar. Wanneer je voor onze begeleiding kiest, beloven we je 3 dingen. De begeleiding is:

Persoonlijk: Krijg de aandacht en coaching die je verdient. Jouw doel is ons doel, en samen kunnen we dat bereiken.

Praktisch: Geen pillen of poeders, maar een voedingspatroon dat bij jou past. Geen crashdiëten, maar bewezen effectieve methodes om af te vallen. We werken met wetenschappelijk onderbouwde methodes die hun effectiviteit al honderden keren bewezen hebben, vertaald in praktische adviezen.

Professioneel: Als diëtist hebben we al meer dan duizend mensen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Al deze ervaringen zetten we in om ook jou optimaal te kunnen begeleiden, wat je doel ook is.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij kunnen je begeleiden bij verschillende hulpvragen. Voeding speelt een rol bij verschillende aandoeningen en doelstellingen, zoals:

 • Afvallen (ook bij emotie-eten en motivatieproblemen!)
 • Diabetes (type I en II)
 • (Wedstrijd)sport (zoals fitness, hardlopen of wielrennen)
 • Een hoog cholesterol of hoge bloeddruk
 • Aankomen (ook in spiermassa!)
 • Maag- en darmklachten
 • Vegetarische of veganistische voeding
 • Vermoeidheidsklachten
 • Ondervoeding & eetstoornissen
 • Voeding bij kinderen (0 – 18 jaar)
 • En meer!

Staat jouw hulpvraag er niet bij, maar ben je wel benieuwd of wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact op!