The Story

Wie ben ik

Hallo! Ik ben Joran Broer

Wie ben ik?

Mijn naam is Joran Broer, diëtist en sportdiëtist. In 2017 ben ik gestart met Voedingsadvies Broer: Een diëtistenpraktijk waarbij jij op de eerste plaats komt. Hiervoor heb ik gewerkt in een sportschool in Gorinchem, waar ik leiding gaf aan een team van diëtisten. Daarbij begeleidde ik zelf mensen, voornamelijk met afvallen. Ik focus hierin op optimale resultaten, geen honger lijden en bovenal: Eten leuk houden. Met deze methode heb ik al honderden mensen geholpen met het bereiken van hun doelstellingen.
Ik geloof in het belang van geestelijke en lichamelijke gezondheid door persoonlijke begeleiding, en vind dat een gezond & fit lichaam toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Hobby’s?

Zelf doe ik ook graag aan sport. Ik loop graag halve marathons en wielren afstanden tot 150 km. Door mijn wedstrijdervaring met deze sporten ontdekte ik welk effect goede voeding op je prestaties kan hebben, en dat een voedingsadvies praktisch en persoonlijk moet zijn.
Verder besteed ik mijn vrije tijd graag aan lezen, koffie, koken, reizen en bloggen.

Opleidingen

2015: Voeding & Diëtetiek (Haagse Hogeschool)
2016: Sportdiëtetiek (HAN)
2017: Maag- en darmklachten bij kinderen, Gewichtsmanagement bij Topsporters (HvA).
2018: Voeding & diabetes (HvA), Voeding & coaching (NTI), Kinderdiëtetiek (HAN).

Joran’s 3 geboden

Het leven kent weinig zekerheden, daarom bied ik je er graag een paar. Wanneer je door mij begeleid wordt, beloof ik je 3 dingen. Mijn begeleiding is:

Persoonlijk: Krijg de aandacht en coaching die je verdient. Jouw doel is mijn doel, en samen kunnen we dat bereiken.

Praktisch: Geen pillen of poeders, maar een voedingspatroon dat bij jou past. Geen crashdiëten, maar bewezen effectieve methodes om af te vallen. We werken met wetenschappelijk onderbouwde methodes die hun effectiviteit al honderden keren bewezen hebben, vertaald in praktische adviezen.

Professioneel: Als diëtist heb ik al honderden mensen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Al deze ervaringen zet ik om ook jou optimaal te kunnen begeleiden, wat je doel ook is. Je kunt overal voor bij me terecht.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik kan je begeleiden bij verschillende hulpvragen. Voeding speelt een rol bij verschillende aandoeningen en doelstellingen, zoals:

 • Afvallen (ook bij emotie-eten en motivatieproblemen!)
 • Diabetes (type I en II)
 • (Wedstrijd)sport (zoals fitness, hardlopen of wielrennen)
 • Een hoog cholesterol of hoge bloeddruk
 • Aankomen (ook in spiermassa!)
 • Maag- en darmklachten
 • Vegetarische of veganistische voeding
 • Vermoeidheidsklachten
 • Ondervoeding & eetstoornissen
 • Voeding bij kinderen (0 – 18 jaar)
 • En meer!

Staat jouw hulpvraag er niet bij, maar ben je wel benieuwd of ik je kan helpen? Neem dan gerust contact op!