Diëtist Rotterdam

Zoekt u in Rotterdam naar een diëtist die u hulp bij een gezond(er) eetpatroon kan bieden? Dan bent u bij Voedingsadvies Broer aan het juiste adres. Ons team gaat samen met u aan de slag om de door ons samen gekozen doelstellingen te behalen. Door onze unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat u zich op het gemak voelt en het juiste doel behaalt in samenwerking met één van onze diëtisten met de juiste ervaring en met de juiste kennis. Hierdoor zal u verantwoord de weg naar uw gewenste resultaat behalen.

Voedingsadvies Broer in Rotterdam

Wij houden van persoonlijke aandacht. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we eerst met u een intakegesprek houden. Samen met u drinken wij een heerlijk kopje koffie of thee en bespreken we samen wat u graag wilt bereiken. Daarna gaan we samen kijken naar de voeding. Op basis van de voeding zullen we in samenwerking met u een voedingsplan opstellen die uit de volgende onderdelen bestaat: Wat doet u goed en wat kan er beter? Dit wordt door onze diëtist in een overzichtelijk voedingsschema gezet. Dit voedingsschema krijt u van onze diëtist doorgestuurd per e-mail.

Belangrijke metingen voor onze diëtist.

Als laatste meten we – alleen als u dit wilt- uw lichaamsgewicht, vetpercentage, spiermassa en stofwisseling op. Hiermee kan onze diëtist resultaat gericht kijken en meten of we samen op de goede weg zijn. Een intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten en word gehouden op een tijdstip die u het beste uitkomt, we komen ook graag bij u langs in Rotterdam of plannen een online meeting.

Gaan we ervoor?

Als diëtist houden wij altijd rekening met jouw wensen en levensstijl. Want als u een gezond eetpatroon heeft dat bij u past, is er sprake van een perfecte match. De ideale balans is essentieel voor uw lichaam. Gaan we ervoor? U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen.