Over - Voedingsadvies Broer

Hallo! Wij zijn Voedingsadvies Broer

Het team

Onze 3 geboden

Het leven kent weinig zekerheden, daarom bieden we je er graag een paar. Wanneer je voor onze begeleiding kiest, beloven we je 3 dingen. De begeleiding is:

Persoonlijk

Krijg de aandacht en coaching die je verdient. Jouw doel is ons doel, en samen kunnen we dat bereiken.

Praktisch

Geen pillen of poeders, maar een voedingspatroon dat bij jou past. Geen crashdiëten, maar bewezen effectieve methodes om af te vallen. We werken met wetenschappelijk onderbouwde methodes die hun effectiviteit al honderden keren bewezen hebben, vertaald in praktische adviezen.

Professioneel

Als diëtist hebben we al meer dan duizend mensen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Al deze ervaringen zetten we in om ook jou optimaal te kunnen begeleiden, wat je doel ook is.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij kunnen je begeleiden bij verschillende hulpvragen. Voeding speelt een rol bij verschillende aandoeningen en doelstellingen, zoals:

 • Afvallen (ook bij emotie-eten en motivatieproblemen!)
 • Diabetes (type II)
 • (Wedstrijd)sport (zoals fitness, hardlopen of wielrennen)
 • Een hoog cholesterol of hoge bloeddruk
 • Aankomen (ook in spiermassa!)
 • Maag- en darmklachten
 • Vegetarische of veganistische voeding
 • Vermoeidheidsklachten
 • Ondervoeding
 • Voeding bij kinderen (0 – 18 jaar)
 • En meer!

Staat jouw hulpvraag er niet bij, maar ben je wel benieuwd of wij je kunnen helpen?

Even voorstellen

 

Joran Broer

Joran Broer

Praktijkhouder, diëtist, sportdiëtist en leefstijlcoach

In 2017 ben ik gestart met Voedingsadvies Broer: Een diëtistenpraktijk waarbij jij op de eerste plaats komt. Hiervoor heb ik gewerkt in een sportschool in Gorinchem, waar ik leiding gaf aan een team van diëtisten. Daarbij begeleidde ik zelf mensen, voornamelijk met afvallen. Met deze methode heb ik al honderden mensen geholpen met het bereiken van hun doelstellingen. Ik geloof in het belang van geestelijke en lichamelijke gezondheid door persoonlijke begeleiding, en vind dat een gezond & fit lichaam toegankelijk moet zijn voor iedereen. Ik en mijn team van diëtisten staan klaar om jou te helpen. Iedere diëtist heeft zijn eigen expertise, maar ze dragen allemaal de visie van de praktijk: Ze gaan voor optimale resultaten, geen honger lijden en bovenal: Eten leuk houden.

Mail: welkom@voedingsadviesbroer.nl

 Rafael Maza Diaz

Rafael Maza Diaz

Diëtist en sportdiëtist

Aangenaam! Mijn naam is Rafael. Ik ben 27 jaar oud (of jong?) en kom uit Rotterdam. Ik werk bij Voedingsadvies Broer als diëtist en sportdiëtist. Ik help mensen graag naar een fitter en gezondere leefstijl, dat doe ik door mijn kennis over voeding te vertalen naar praktische adviezen. Daarnaast geef ik ook advies over beweging en bied ik (top)sporters adviezen passend bij hun doelstellingen.

Expertises: Sporters, diabetes, afvallen, mindset

Mail: rafael@voedingsadviesbroer.nl

Ilja Polman

Ilja Polman

Diëtist, kinderdiëtist & leefstijlcoach

Hallo, Ik ben Ilja! Ik ben geboren in Nijmegen en woon sinds 2018 in het mooie Rotterdam. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als diëtist. Ik heb gewerkt met verschillende ziektebeelden, kinderen, sporters, mensen die willen afvallen of juist aankomen of mensen met allergieën. Het leuke aan mijn werk vind ik juist deze variatie en afwisseling. Ik ben werkzaam als allround diëtist bij Voedingsadvies Broer op de locaties Centrum voor Jeugd en Gezin IJsselmonde en Healthcenter Zuid. Ik begeleid mensen graag op het gebied van voeding, beweging en leefstijl naar een fit en gezond lichaam. Ik vind het leuk om samen op zoek te gaan naar iets wat bij ‘jou’ als persoon past, waardoor het vol te houden is en het resultaat blijvend is. De balans tussen lekker én gezond vind ik enorm belangrijk. Ik streef ernaar om samen jouw doelen te behalen!

Mail: ilja@voedingsadviesbroer.nl

Diana Noordman

Diana Noordman

Diëtist en kinderdiëtist

Hoi, mijn naam is Diana! Ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Capelle Schollevaar. Na de opleiding Voeding en diëtetiek heb ik in diverse settingen ervaring opgedaan, huisartsenpraktijken, fysiopraktijken, sportscholen, maar ook een centrum voor jeugd en gezin waarbij ik het spreekuur op het consultatiebureau verzorgde. Hier werkte ik samen met de jeugdverpleegkundigen, jeugdartsen en schoolartsen/schoolverpleegkundigen. Vanaf het moment dat de eerste hapjes starten tot het vertrek van de middelbare school naar een vervolg opleiding heb ik daar kinderen ondersteund in de voeding waar dit nodig was.

Expertises: Kinderen, hart en vaatziekten (hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol) en Multiple Sclerose.

Mobiel: +31 6 29 35 97 19
Mail: diana@voedingsadviesbroer.nl

Shanice Oilira

Shanice Oilira

Diëtist

Mijn naam is Shanice Oilira, een sportieve en leergierige diëtist. Ik woon en werk in Rotterdam. Gedurende de jaren heb ik ervaring opgedaan binnen een sportschool, waar ik voornamelijk te maken had met verschillende ziektebeelden, afvallen en het verbeteren van sportprestaties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk geweest voor het voedingsbeleid binnen een voetbalopleiding. Kortom: ik werk graag met jong en oud! Ieder mens is uniek en daarom help ik jou graag  om jouw doel te bereiken. Dit vraagt natuurlijk om maatwerk. Tijdens het consult gaan we samen opzoek naar de juiste puzzelstukjes die binnen jouw leefstijl, behoefte en wensen past. Eten moet tenslotte wel leuk blijven en bij jou passen!

Expertises: Sporters, kinderen, diabetes, afvallen

Mail: shanice@voedingsadviesbroer.nl 

Celine Broekhuizen

Celine Broekhuizen

Diëtist

Hoi! Mijn naam is Celine. Ik ben 23 jaar en ik kom uit Hendrik Ido Ambacht. Ik werk als diëtist bij Voedingsadvies Broer op de locaties Healthcenter Zuid en Dokters van Nu. Ik help mensen graag bij het behalen van hun doelen op het gebied van voeding en leefstijl. Dat doe ik met mijn optimistische en vooral enthousiaste manier van coachen! De kennis en ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik dan ook graag met je in de vorm van praktische tips. Samen zorgen we ervoor dat jij je doelen gaat behalen. Tot snel!

Mail: celine@voedingsadviesbroer.nl

Ivor Driesens

Ivor Driesens

Diëtist

Hoi allemaal! Mijn naam is Ivor. Ik ben 26 jaar oud en ik kom uit Rotterdam. Ik werk als allround diëtist bij Voedingsadvies Broer op de locatie Healthcenter Zuid. Naast Rotterdammer ben ik een gedreven diëtist met passie voor sport en gezondheid. Ik streef naar een begeleiding waarin een gezonde relatie tussen voeding en gedrag centraal staat. Daarnaast sta ik achter een realistische aanpak en vind ik dat voeding zowel lekker als gezellig moet blijven zonder te veel restricties. We gaan stap voor stap te werk en de resultaten komen vanzelf!

Mail:  ivor@voedingsadviesbroer.nl

Paul Malherbe

Paul Malherbe

BLCN-Leefstijlcoach en beweegdeskundige

Hallo! Mijn naam is Paul, ben 50 jaar en woon in Rotterdam. Ik werk als leefstijlcoach in Rotterdam, Barendrecht en Lansingerland. Nadat ik jarenlang in het onderwijs heb gewerkt onder andere als leerkracht lichamelijke opvoeding heb ik de stap gemaakt naar het werk als leefstijlcoach. Ik werk sinds 2021 bij voedingsadvies Broer en heb al jaren een eigen praktijk in Bleiswijk, waar ik veel ervaring heb opgedaan met het adviseren en ondersteunen van mensen met allerlei soorten problematiek zoals oa: diabetes, obesitas, slaapproblemen etc.

Het geeft mij veel voldoening mensen te helpen met het verkrijgen van een gezondere leefstijl waardoor ze zich fitter en vitaler voelen, mooie resultaten behalen en er vooral plezier eraan beleven!

Expertise: motiverende gespreksvoering, sport & bewegen, obesitas, gewichtsvermindering

Mail: paul@voedingsadviesbroer.nl

 

Fay Mulder

Fay Mulder

Diëtist

Hallo! Ik ben Fay Mulder, 35 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en onze twee lieve ondernemende jongens van 7 en 8 jaar in Oud-Beijerland. Ik ben diëtiste in opleiding binnen de praktijk van Voedingsadvies Broer. Naast het werk, studie en het gezinsleven sport ik graag zowel binnen (HIIT-lessen en boksen) als buiten. Ik geniet enorm van een wandeling in de natuur.

Het feit dat ik mensen kan en mag begeleiden en coaching in voeding en een gezonde leefstijl maakt mij blij! Dit behoort tot een van mijn passies. Je vindt me op de locaties Healthcenter Zuid en Rhoon. Ik hoop jullie dan ook graag te zien in de praktijk voor een goed gesprek en een luisterend oor!

 

Daphne de Kreek

Daphne de Kreek

Diëtist

Hoi! Mijn naam is Daphne. Ik ben geboren in Dordrecht, maar heb sindsdien alle 25 jaren doorgebracht in Mijnsheerenland, een klein dorpje net onder Rotterdam. Ik ben werkzaam als diëtiste op de locaties Healthcenter Zuid, Rhoon en Huisartsenpraktijk Odedokter. Het is mijn passie om mensen te helpen op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. Dit doe ik door middel van een persoonlijke benadering tijdens onze gesprekken en door het voedingsadvies af te stemmen op jouw wensen en mogelijkheden. Op deze manier ga ik je helpen om je doelen te behalen. Ik zal je altijd blijven motiveren om dat stapje extra te zetten! Ik kijk erg uit naar onze ontmoeting.

Mail:  daphne@voedingsadviesbroer.nl