Hallo! Wij zijn Voedingsadvies Broer

Het team

Onze 3 geboden

Het leven kent weinig zekerheden, daarom bieden we je er graag een paar. Wanneer je voor onze begeleiding kiest, beloven we je 3 dingen. De begeleiding is:

Persoonlijk

Krijg de aandacht en coaching die je verdient. Jouw doel is ons doel, en samen kunnen we dat bereiken.

Praktisch

Geen pillen of poeders, maar een voedingspatroon dat bij jou past. Geen crashdiëten, maar bewezen effectieve methodes om af te vallen. We werken met wetenschappelijk onderbouwde methodes die hun effectiviteit al honderden keren bewezen hebben, vertaald in praktische adviezen.

Professioneel

Als diëtist hebben we al meer dan duizend mensen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Al deze ervaringen zetten we in om ook jou optimaal te kunnen begeleiden, wat je doel ook is.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij kunnen je begeleiden bij verschillende hulpvragen. Voeding speelt een rol bij verschillende aandoeningen en doelstellingen, zoals:

 • Afvallen (ook bij emotie-eten en motivatieproblemen!)
 • Diabetes (type II)
 • (Wedstrijd)sport (zoals fitness, hardlopen of wielrennen)
 • Een hoog cholesterol of hoge bloeddruk
 • Aankomen (ook in spiermassa!)
 • Maag- en darmklachten
 • Vegetarische of veganistische voeding
 • Vermoeidheidsklachten
 • Ondervoeding
 • Voeding bij kinderen (0 – 18 jaar)
 • En meer!

Staat jouw hulpvraag er niet bij, maar ben je wel benieuwd of wij je kunnen helpen?

Even voorstellen

 

Joran Broer

Joran Broer

Praktijkhouder, diëtist, sportdiëtist en leefstijlcoach

In 2017 ben ik gestart met Voedingsadvies Broer: Een diëtistenpraktijk waarbij jij op de eerste plaats komt. Hiervoor heb ik gewerkt in een sportschool in Gorinchem, waar ik leiding gaf aan een team van diëtisten. Daarbij begeleidde ik zelf mensen, voornamelijk met afvallen. Met deze methode heb ik al honderden mensen geholpen met het bereiken van hun doelstellingen. Ik geloof in het belang van geestelijke en lichamelijke gezondheid door persoonlijke begeleiding, en vind dat een gezond & fit lichaam toegankelijk moet zijn voor iedereen. Ik en mijn team van diëtisten staan klaar om jou te helpen. Iedere diëtist heeft zijn eigen expertise, maar ze dragen allemaal de visie van de praktijk: Ze gaan voor optimale resultaten, geen honger lijden en bovenal: Eten leuk houden.

Mail: welkom@voedingsadviesbroer.nl

Ilja Polman

Ilja Polman

Diëtist, kinderdiëtist & leefstijlcoach

Hallo, Ik ben Ilja! Ik ben geboren in Nijmegen en woon sinds 2018 in het mooie Rotterdam. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als diëtist. Ik heb gewerkt met verschillende ziektebeelden, kinderen, sporters, mensen die willen afvallen of juist aankomen of mensen met allergieën. Het leuke aan mijn werk vind ik juist deze variatie en afwisseling. Ik ben werkzaam als allround diëtist bij Voedingsadvies Broer op de locaties Centrum voor Jeugd en Gezin IJsselmonde en Healthcenter Zuid. Ik begeleid mensen graag op het gebied van voeding, beweging en leefstijl naar een fit en gezond lichaam. Ik vind het leuk om samen op zoek te gaan naar iets wat bij ‘jou’ als persoon past, waardoor het vol te houden is en het resultaat blijvend is. De balans tussen lekker én gezond vind ik enorm belangrijk. Ik streef ernaar om samen jouw doelen te behalen!

Mail: ilja@voedingsadviesbroer.nl

Diana Noordman

Diana Noordman

Diëtist en kinderdiëtist

Hoi, mijn naam is Diana! Ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Capelle Schollevaar. Na de opleiding Voeding en diëtetiek heb ik in diverse settingen ervaring opgedaan, huisartsenpraktijken, fysiopraktijken, sportscholen, maar ook een centrum voor jeugd en gezin waarbij ik het spreekuur op het consultatiebureau verzorgde. Hier werkte ik samen met de jeugdverpleegkundigen, jeugdartsen en schoolartsen/schoolverpleegkundigen. Vanaf het moment dat de eerste hapjes starten tot het vertrek van de middelbare school naar een vervolg opleiding heb ik daar kinderen ondersteund in de voeding waar dit nodig was.

Expertises: Kinderen, hart en vaatziekten (hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol) en Multiple Sclerose.

Mobiel: +31 6 29 35 97 19
Mail: diana@voedingsadviesbroer.nl

Fay Mulder

Fay Mulder

Diëtist

Hallo! Ik ben Fay Mulder. Ik woon samen met mijn man en onze twee lieve ondernemende jongens van 7 en 8 jaar in Oud-Beijerland. Ik ben diëtiste in opleiding binnen de praktijk van Voedingsadvies Broer. Naast het werk, studie en het gezinsleven sport ik graag zowel binnen (HIIT-lessen en boksen) als buiten. Ik geniet enorm van een wandeling in de natuur.

Het feit dat ik mensen kan en mag begeleiden en coaching in voeding en een gezonde leefstijl maakt mij blij! Dit behoort tot een van mijn passies. Je vindt me op de locaties Healthcenter Zuid en Rhoon. Ik hoop jullie dan ook graag te zien in de praktijk voor een goed gesprek en een luisterend oor!

Mail: Fay@voedingsadviesbroer.nl

Daphne de Kreek

Daphne de Kreek

Diëtist

Hoi! Mijn naam is Daphne. Ik ben geboren in Dordrecht, maar heb mijn jeugd doorgebracht in Mijnsheerenland, een klein dorpje net onder Rotterdam. Ik ben werkzaam als diëtiste op de locaties Healthcenter Zuid, Rhoon en Huisartsenpraktijk Odedokter. Het is mijn passie om mensen te helpen op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. Dit doe ik door middel van een persoonlijke benadering tijdens onze gesprekken en door het voedingsadvies af te stemmen op jouw wensen en mogelijkheden. Op deze manier ga ik je helpen om je doelen te behalen. Ik zal je altijd blijven motiveren om dat stapje extra te zetten! Ik kijk erg uit naar onze ontmoeting.

Mobiel:  +31 6 48 19 14 25
Mail:  daphne@voedingsadviesbroer.nl

Hanneke Noordhuis

Hanneke Noordhuis

Diëtist

Ik ben een gedreven diëtist die u graag begeleid richting uw doel. In de begeleiding zal ik een luisterend oor bieden en samen met u kijken hoe we de weg naar uw doel in kunnen vullen. Dit doen we door kleine, haalbare stappen. Want kleine veranderingen zorgen uiteindelijk voor een groot resultaat!

U kunt bij mij terecht met al uw vragen over voeding en leefstijl. De weg naar uw doel is niet binnen één consult behaald. Het is eigenlijk net als een puzzel, alle kleine stapjes vallen uiteindelijk in elkaar en vormen een puzzel.

In mijn vrije tijd breng ik mezelf graag nieuwe informatie bij omtrent voeding, sport en voeding. Daarnaast ben ik zelf actief bezig binnen de fitness. Ik vind het leuk om te doen en daarnaast is het goed voor de gezondheid. U kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding bij overgewicht, DM2, ondergewicht, hart- en vaatziekten, PCOS en Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

Mobiel: +31 6 16 10 84 53
Mail: Hanneke@voedingsadviesbroer.nl

Daniek den Heeten

Daniek den Heeten

Diëtist

Hoi, ik ben Daniek! Ik woon in Montfoort.
Ik ben werkzaam als diëtist op de locaties Healthcenter Zuid en Kerstendijk.

Vanuit mijn interesse en passie voor sport en gezonde voeding wil ik jou helpen met de stap naar een gezonder leven. Ieder mens is anders, dus ook iedere aanpak is anders. Ik ben er om je helpen met de juiste aanpak voor jou. Omdat ik zelf lactose-intolerant ben, is darmproblematiek altijd een interessegebied van mij geweest binnen de diëtetiek. Ik ben gespecialiseerd in FODMAP en PDS, dus voor vragen over darmklachten kun je zeker bij mij terecht.

Tot snel!

Elisa de Lange

Elisa de Lange

Diëtist

Hoi, mijn naam is Elisa! Ik ben geboren in Rotterdam, heb mijn jeugd doorgebracht in Barendrecht en woon sinds eind 2023 in Klaaswaal. Ik heb een passie voor voeding. Zo houd ik van koken, bakken, uit eten gaan en maak ik graag mensen blij met lekker eten.

Ik werk sinds 2019 als diëtist. Ik zie dagelijks verschillende ziektebeelden zoals overgewicht, ondergewicht, Diabetes Mellitus, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, COPD, allergieën en ik heb een specialisatie voor kinderdiëtetiek. De variatie en het werken met mensen maakt het vak zo leuk. Het toewerken naar de doelen van de cliënten en hen daarin zien groeien en blij maken geeft mij voldoening. Hierin is persoonlijke begeleiding en luisteren naar de cliënt heel belangrijk.
Spreekt jou dit aan? Dan zie ik je graag een keer bij mij op mijn spreekuur