Volg een gecombineerde leefstijlinterventie Barendrecht

Weet jij van jezelf dat je een ongezonde leefstijl hebt? Je eet ongezond, je beweegt veel te weinig en je kent geen regelmaat? Na verloop van tijd krijg je hier onherroepelijk problemen mee, die zich voornamelijk zullen uiten in lichamelijke klachten. Het is nooit te laat om dit te voorkomen. Ook al heb je reeds lichamelijk klachten, alsnog kun je hier nog wat aan doen om je klachten te verminderen of zelfs te verhelpen. Dit kan met een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) Barendrecht. Hiermee leer je hoe je je ongezonde leefstijl kunt omzetten naar een gezonde leefstijl.

Wat houdt een GLI Barendrecht in?

Wanneer je besloten hebt om een GLI Barendrecht te volgen, dan volg je een compleet programma waarin gezond eten, beweging en een gedragsverandering gecombineerd worden. Dit zal uiteindelijk leiden tot een nieuwe en gezonde leefstijl dat je ook daadwerkelijk kunt volhouden. Gezond eten en meer beweging zijn eigenlijk niet los van elkaar te zien. Zonder voldoende beweging heeft gezond eten minder effect en dit geldt ook als je wel voldoende beweegt, maar ongezond eet. Door onder begeleiding van een coach en diëtist een intensief programma te volgen, is het mogelijk dat jij binnenkort een gezonde levensstijl volgt en jij je veel fitter zult voelen.

Volg je GLI programma Barendrecht bij Voedingsadvies Broer

Met vestigingen in Rotterdam en Barendrecht, kun jij bij Voedingsadvies Broer ook een GLI programma Barendrecht volgen. Hierbij staan de ‘drie P’s’ centraal. Dit staat voor Persoonlijk, Praktisch en Professioneel. Je krijgt een persoonlijke benadering door je coach, waarin jouw doelstelling centraal staat. Je krijgt een goed en bewezen werkbaar dieet, zonder vreemde poeders en pillen en zonder dat je honger hoeft te lijden. Ook op het gebied van bewegen, krijg je goede adviezen. Zo kom je erachter op welke manier van bewegen geschikt voor je is en je zult bewegen zelfs leuk gaan vinden.