Volg een gecombineerde leefstijlinterventie Rotterdam

Wil jij gewicht verliezen, dan is het volgen van een strikt dieet alleen niet voldoende. Het is natuurlijk mooi als je met een dieet al heel wat kilo’s verliest, maar hoe zorg je ervoor dat je dit een blijvend resultaat word? Maar al te vaak komen mensen na het volgen van een dieet weer aan en is alle inspanning voor niets geweest. Gewichtsbeheersing is niet alleen minder eten, het is gezonder eten en een combinatie met beweging. Eigenlijk vergt afvallen een compleet andere levensstijl. Dit is niet gemakkelijk te implementeren. Volg daarom een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) Rotterdam.

 

Wat is GLI Rotterdam?

Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) is een coachingsprogramma dat gericht is op het verminderen van overgewicht, in combinatie met een gezonder leefstijl. Dit wordt bereikt met een combinatie van gezonder eten, meer beweging en verandering van gedrag. GLI Rotterdam is een langdurig programma, waarbij je intensief wordt begeleid door een coach en/of diëtist. Tijdens de start van de GLI Rotterdam stel jij je doelen vast en leer je hoe je je voedingspatroon, beweegpatroon en gedrag kunt wijzigen. Je krijgt je een intensieve persoonlijke voedingsbegeleiding en volg je een trainingsprogramma, zodat je gezonde voeding en beweging optimaal met elkaar combineert.

 

Een GLI programma Rotterdam volgen bij Voedingsadvies Broer

Een GLI programma Rotterdam volgen zal uiteraard veel van je vergen. Maar het is wel de beste methode om van de overtollige kilo’s af te komen en ook op het gewenste gewicht te blijven, doordat je je gedrag verandert. Wanneer je in Rotterdam woont, kun je een GLI programma volgen bij Voedingsadvies Broer. Met een team van professionele diëtisten en leefstijlcoaches, krijg je het voor elkaar om je overgewicht te lijf te gaan, op gewicht te blijven en tegelijkertijd een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Bovendien wordt een GLI programma in de meeste gevallen gedekt door je zorgverzekering.