Kennis = nutteloos.

Aan kennis heb je helemaal niets.
Tenminste, niet écht. Kennis hebben is leuk als je wiskundeleraar bent. Of astronoom. Maar wat heb je er nu écht aan om te weten dat de verste ster in het heelal ‘MACS J1149’ heet en 100 miljard lichtjaar bij ons vandaan staat?
(100 miljard lichtjaar… En ik vind een wandeling van de bank naar de koelkast al ver.)
Nee, kennis op zichzelf is niets. Het word pas leuk als je die kennis kan toepassen in de praktijk. Dat geld ook voor voeding. Kennis is overal. Google op ‘gezond eten’ en je krijgt 28.000.000 (!) pagina’s die jou precies kunnen vertellen wat gezond eten is.


(Veel leesplezier) 😶
Maar die 28 miljoen pagina’s zijn niets waard als je ze niet kunt betrekken op jóuw voedingspatroon. Want op geen één van die pagina’s staat jouw ideale dieet. Geloof me, ik heb ze gelezen. Allemaal.
Dat ideale dieet ontwerp je zelf. Of samen met mij, natuurlijk. Jij en ik maken namelijk samen een plan waarin je ál die kennis omzet in concrete tips en voedingsmiddelen, zodat je precies weet wat je wel en niet moet eten.
Kijk, dat is tenminste handig. Hoef je die 28 miljoen pagina’s tenminste ook niet te lezen. Heb je tijd over voor andere dingen.
Zoals naar MACS J1149 reizen, bijvoorbeeld. 🚀

Maak direct een afspraak

Geïnteresseerd in een van onze programma’s? Maak direct een eerste afspraak!