Welkom bij Voedingsadvies Broer!

Welkom bij Voedingsadvies Broer!

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk wel geïnteresseerd in voeding. Misschien ook in sport. Misschien ook in gezondheid. Misschien wel in allemaal. Dat komt goed uit, want daar gaat deze blog over.

Mijn naam is Joran Broer, diëtist en sportdiëtist bij Voedingsadvies Broer: een praktijk die zich volledig richt op het bereiken van jouw doel.
De praktijk bevindt zich onder andere in sportschool Healthcenter Zuid. Dat is handig, want bij elk sportief doel hoort een sportieve voeding. Of je nu wilt afvallen of aankomen, 5 kilo spiermassa wilt aankomen of je vetpercentage met 10% wilt verlagen: Het begint allemaal met een goed voedingspatroon.

“Maar Joran, ik ken jou helemaal niet. Waarom zou ik jou vertrouwen?”
Goede vraag. Niets mis met een beetje kritisch zijn. Daarom heb ik 3 beloften voor je opgesteld waar je me altijd (echt altijd) op mag attenderen. Want ik breek mijn beloften niet. Mijn begeleiding is:

1. Persoonlijk: Krijg de aandacht en coaching die je verdient. Jouw doel is mijn doel, en samen kunnen we dat bereiken.
2. Praktisch: Geen pillen of poeders, maar een voedingspatroon dat bij jou past. Geen crashdiëten, maar bewezen effectieve methodes om af te vallen. We werken met wetenschappelijk onderbouwde methodes die hun effectiviteit al honderden keren bewezen hebben, vertaald in praktische adviezen.
3. Professioneel: Als diëtist heb ik al honderden mensen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Al deze ervaringen zet ik om ook jou optimaal te kunnen begeleiden, wat je doel ook is. Je kunt overal voor bij me terecht.

Geen interesse in begeleiding, maar wel in voeding? Dan is dit blog voor jou. Hier kun je informatie verwachting over voeding, beweging, mindset en gedrag. Ik neem je mee in een wereld waarin je jouw doelen kunt bereiken én lekker kunt eten.

Enthousiast? Mooi, ik ook.
Tot snel!

Heb je ondertussen vragen, neem dan gerust contact op via welkom@voedingsadviesbroer.nl of via Whatsapp: (06) 28 03 87 53.

~ Joran

Maak direct een afspraak

Geïnteresseerd in een van onze programma’s? Maak direct een eerste afspraak!